آموزش ساخت ویدئو پلیر در یونیتی
در این دوره آموزشی یاد می گیرید که چطور یک ویدیو پلیر بسازید و سیستم پخش آنلاین و آفلاین فیلم را پیاده کنید. یادگیری آموزش ساخت ویدئو پلیر در یونیتی unity به شما کمک خواهد کرد تا تیزر، تبلیغات و یا آموزش انجام بازی را به کاربر نمایش دهید. ما در این دوره آموزشی قصد داریم تا پخش ویدیو بر روی صفحه و مدل های سه بعدی که می توان به کمک آن تیزر و یا داستان بازی را به کاربر نمایش داد به شما آموزش دهیم.
همچنین در این دوره نحوه ساخت کات سین های ویدیویی که از جذاب ترین قسمت های یک بازی هستند را آموزش خواهیم داد. ما در این دوره انواع روش های دریافت ورودی از کاربر مانند دسته بازی و همچنین کلیک روی نقطه ای مشخص و درگ در مسیری خاص را نیز به شما آموزش می دهیم!
در این آموزش نحوه ساخت ویدیو پلیر که عبارتند از:
- معرفی دوره
- دمو آموزش
- آموزش کار با کامپوننت یا خصوصیت ویدیو پلیر
- آموزش پخش ویدیو روی اجسام سه بعدی
- آموزش کار با Render Texture
- آموزش پخش فیلم روی دوربین بازی در دو حالت
- آشنایی با متغیر های کاربردی
- آموزش دکمه گذاری و کد نویسی
- آموزش تغییر ولوم با اسلایدر و تاچ موبایل
- آموزش ساخت خط زمانی و جلو عقب بردن فیلم با استفاده از خط زمانی یا Time Line و پیاده سازی تاچ موبایل
و شما می توانید یک سیستم ویدیو پلیر در دو حالت آنلاین و آفلاین برای پخش فیلم از داخل فایل یا وبسایت خود پیاده کنید.
حاصل دوره:
با اتمام این دوره آموزشی شما میتوانید یک سیستم ویدیو پلیر در دو حالت آنلاین و آفلاین برای پخش فیلم از داخل فایل یا وبسایت خود پیاده کنید.
زیرعنوان نمونه برای این فصل
معرفی دوره ویدئو
توضیح کوتاه برای درس
دمو آموزش ویدئو
توضیح کوتاه برای درس
آموزش کار با کامپوننت یا خصوصیت ویدیو پلیر ویدئو
توضیح کوتاه برای درس
آموزش پخش ویدیو روی اجسام سه بعدی ویدئو
توضیح کوتاه برای درس
آموزش کار با Render Texture ویدئو
توضیح کوتاه برای درس
آموزش پخش فیلم روی دوربین بازی در دو حالت ویدئو
توضیح کوتاه برای درس
آشنایی با متغیر های کاربردی ویدئو
توضیح کوتاه برای درس
آموزش دکمه گذاری و کد نویسی ویدئو
توضیح کوتاه برای درس
آموزش تغییر ولوم با اسلایدر و تاچ موبایل ویدئو
توضیح کوتاه برای درس
آموزش ساخت خط زمانی ویدئو
توضیح کوتاه برای درس
جلسات دوره
دیدگاهها
1 دیدگاه برای آموزش ساخت ویدئو پلیر در یونیتی
درخواست مشاوره
شماره همراه خود را وارد کنید، تا مشاوران ما طی دو روز کاری آینده در ساعت کاری (۹ صبح تا ۶ بعد از ظهر) برای مشاوره رایگان سرمایهگذاری با شما در ارتباط باشند.
محل قرارگیری فرم مشاوره و ارتباط شما

محمد مهدی پهلوانی (خریدار محصول) –
سلام دوره خیلی خوبی بود و توی پروژم خیلی کمکم می کنه اما زمانی که با تخفیف خریدم 21 هزار تومن ولی نمیدونم چرا 42 هزار تومن حساب شد.
لطفا پیگیری کنید.