مزایای بازی سازی در اندروید
مزایای بازی سازی در اندروید
در دنیای امروز قشر زیادی از مردم علاقه مند به بازی های اندروید وجود دارند. این علاقه و اشتیاق یک نکته قوت برای علاقه مندان به طراحی یک بازی خلاقانه و با کیفیت محسوب می شود. برای ساختن بازی های اندروید محیط های بازی سازی زیادی وجود دارد که یکی از مهم ترین آن ها موتور بازی سازی Unity می باشد.
unity که یک موتور بازی چندسکویی به حساب می آید دست برنامه نویس را برای اعمال بیشتر تغییرات به مراتب باز و بازتر خواهد کرد. منظور از چندسکویی این است که قابل استفاده و اجرا در چندین سکوی رایانه ها باشند.(به این منظور که برای چندین سیستم عامل متفاوت قابل استفاده خواهند بود.)
ما امروز در این مقاله سعی بر این داریم به بررسی میزان درآمد از بازی های اندروید و معرفی شرکت های بزرگ بازی سازی در جای جای این کره خاکی بپردازیم.
مطمئنا برکسی پوشیده نیست که ساخت بازی های اندروید درآمد نجومی را برای شما به ارمغان خواهد آورد و به شما در ادامه مسیر انگیزه مضاعف خواهد داد تا رسیدن به هدف پرقدتتر آن را دنبال کنید. اما چرا این همه درآمد در بازی های اندروید وجود دارد؟
محبوبیت:
یک بازی اندروید برای اینکه بخوبی شناخته شود و مورد توجه عموم قرار گیرد باید میان استفاده کنندگان خود محبوب باشد.
محبوبیت یک مقوله اکتسابی نیست که ذاتا یک برنامه اندروید تازه تولید شده داشته باشد، بلکه یک پدیده ی انتسابی به حساب می آید. به این منظور که وظیفه ی برنامه نویس است که بازی خود را طوری طراحی کند که سیل عظیمی از تمجید و تعریف به دنبال آن همراه باشد.
شرکت های بازی سازی محبوب بسیاری امروزه در عرصه ی بازی سازی نامشان درخشان در ذهن عموم هک شده است. مانند شرکت Ubisoft، شرکت Konami و شرکت بازی سازی پر آوازه ی Microsoft. همه ی نام هایی که به آن ها اشاره شد امروزه از محبوبیت فوق العاده بالایی میان مردم علاقه مند به بازی سازی برخوردارند.
این تصور دور از ذهن نیست که شما هم میتوانید با محبوب ساختن بازی خود به یک نام جاویدان در صنعت بازی سازی بدل شوید.
خلاقیت:
یک ایده خوب می تواند تکان دهنده ی صنعت بازی سازی باشد و همین ایده ی خلاقانه موجب درخشیدن اسم شما به عنوان برنامه نویس آن می باشد و در نتیجه فروش بسیار پر رونقی برای شما بدست می آید. پس همانطور که مشخص است خلاقیت به مقدار محبوبیت در بازدید و فروش یک بازی اندروید موثر و مفید است.
در بحث خلاقیت، توانایی عملی کردن آن نیز بسیار لازم است. تصور کنید شما با یک ایده ی خلاقانه تصمیم به ساخت یک بازی گرفته اید ولی اگر در بحث پیاده سازی آن به خوبی نتوانید خلاقیتی که در ذهن دارید را پیاده سازی کنید بدون شک با شکست مواجه خواهید شد.
تقسیم وظایف میان چندنفر به عنوان یک تیم:
ساختن یک بازی خوب به کیفیت ، سرعت و کارایی آن نسبت مستقیم دارد. حال در نظر بگیرید رعایت کردن همه این نکات برای یک نفر یک کار سخت و دشواری خواهد بود. چاره ی کار تقسیم وظایف میان چندنفر در قالب یک تیم و سرعت بخشیدن به روال کار می باشد. همین نکته تاثیر بسزایی در افزایش سرعت کار و در نتیجه افزایش در آمد از بازی شما خواهد بود.
صنعت بازی سازی یک صنعت محبوب و پردرآمد به حساب می آید و این یک مزیت برای داشتن یک ایده خلاقانه و عملی کردن آن است. پس اگر فکر ساختن بازی اندروید را در سر خود دارید، وقت را غنیمت شمرده و شروع به یادگیری آن کنید.
لطفا دیدگاه خود را در مورد اموزشمزایای بازی سازی در اندروید آن بیان کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.