مزایای طراحی سایت به زبان PHP
مزایای طراحی سایت به زبان PHP
طراحی سایت امروزه پیشرفت چشمگیری داشته است و این روند روز به روز نیز در حال افزایش است. اما حتما تا به حال از خود این سوال را پرسیده اید که با چه زبانی سایت طراحی کنیم؟ کدام زبان می تواند جای پای ارتباط با کاربر را محکمتر از بقیه روش ها و زبان ها بگیرد؟نظر شما با برنامه نویسی PHP چیست؟
در میان همه ی زبان ها و محیط های برنامه نویسی که امروزه توسعه پیدا کرده اند و این روند روز به روز نیز در حال افزایش است، چندین نام بیشتر از بقیه به گوش می رسد: ،Asp.Net و Php و سیستم مدیریت محتوایی مانند WordPress .
درمیان زبان هایی که در بالا اشاره شد هرکدام ویژگی ها و مزیت های منحصر به فرد خود را دارند اما در موردPHP موضوع کمی فرق می کند، چون PHP یک زبان شی گراست و همانگونه که می دانید این یک مزیت بزرگ در یک زبان محسوب می شود چراکه برنامه نویسی شی گرا به طبع فدرتمند تر و پرکاربرد تر از مابقی زمینه های برنامه نویسی است.
تاریخچه PHP:
توسعه PHP در سال ۱۹۹۵ آغاز شد، هنگامی که راسموس لردوف (ابداع کننده زبان PHP) چندین برنامه به منظور حفظ صفحه خانگی خود در محیط C نوشت. او آنها را برای کار با فرم های وب و برقراری ارتباط با پایگاه داده ها گسترش داد و این پیاده سازی را «صفحه شخصی / فرم مترجم» یا PHP / FI نامید. عمده کاربرد PHPدر صفحات پویا و تعاملی دیده می شود. یعنی اگر شما قصد یک بستر ارتباطی بین کاربر و وبسایت خود نیاز دارید بدون شک PHP مناسب ترین گزینه است.
معرفی برخی از سایت های مهمی که در PHP نوشته شدند:
قدرت، انعصاف پذیر بودن و کارایی فوق العاده بالای PHP برایش محبوبیت به ارمغان آورد. از جمله سایت های مهم و شاخصی که خود آن ها به زبان PHPنوشته شده اند می توان به Facebook و ویکی پدیا اشاره کرد.سیل عظیمی از سایت های معتبر به غیر از این دو مورد گفته شده وجود دارند که آن ها نیز در کسب و کار خود زبانزد و موفق هستند. در این که PHP یک زبان همه گیر و محبوب است شکی نیست اما برای ما سوال این است که چرا؟ چه مزیت هایی PHP را به یک زبان موفق بدل کرده است؟
مزیت های PHP:
۱٫قابلیت شی گرایی در PHP:
از مهم ترین دلایلی که PHP موفق و رو به پیشرفت ظاهر شده است، قابلیت شی گرایی آن است. مسلما همه برنامه نویسان برنامه نویسی شی گرایی را به برنامه نویسی غیر شی گرایی ترجیح می دهند.
برنامه نویسی شی گرایی چیست؟
برنامه نویسی شی گرایی یک شیوه برنامه نویسی است که ساختار یا بلوک اصلی اجزای آن، شیءها میباشند. در واقع در این شیوه برنامه نویسی، برنامه به شیء گرایش پیدا میکند. به این معنا که دادهها و توابعی که قرار است بر روی این دادهها عمل کنند، تا حد امکان در قالبی به نام شی در کنار یکدیگر قرار گرفته، جمعبندی شده و یک واحد (شی) را تشکیل داده و نسبت به محیط بیرونِ خود، کپسوله میشوند و از این طریق، توابع بیگانهٔ خارج از آن شی، دیگر امکان ایجاد تغییر در دادههای درون آن شی را ندارند.
۲٫سرعت اجرای بالای خروجی درPHP :
سرعت، موضوع بسیار مهمی در انتخاب زبان برنامه نویسی به حساب می آید. در نظر بگیرید شما برای اجرای تعدادی خط کد برای گرفتن خروجی اگر بیش از حد معمول معطل شوید بدون شک نسبت به انتخاب آن زبان برای برنامه نویسی تردید می کنید که این یک امر بدیهی است. خوشبختانه در زبان PHP این موضوع بسیار کمرنگ است و این زبان به سرعت بالا در اجرا زبانزد خاص و عام است.
۳٫استفاده از دیتابیس قدرتمند MySQL برای افزایش امنیت و سرعت بازیابی اطلاعات:
دیتابیس (مکانی برای ذخیره سازی داده هایی که در طراحی سایت برای ما مهم هستند) یک امر واجب در بحث کد نویسی در برنامه های کاربردی محسوب می شود. بدون شک باید دیتابیسی که از آن برای ذخیره اطلاعات استفاده می کنیم بدون مشکل و قدرتمند باشد. دلیل آن هم یکی برای افزایش سرعت بازیابی اطلاعات، و دیگری که مهم تر نیز هست امنیت برای حفظ داده ها و اطلاعات وبسایت شما می باشد. یکی از دیتابیس هایی که در این زمینه بسیار کارآمد است، دیتابیس MySql می باشد.
۴٫امکان طراحی صفحات پویا و تعاملی در PHP :
همانطور که در بالا نیز گفته شد، عمده ی شهرت و کار PHP در طراحی صفحات پویا و تعاملی می باشد. به عبارتی دیگر می توان گفت در این زمینه Php استاد است! همانطور که می دانید، کارایی در صفحات پویا به طبع بالاتر از صفحات ایستا می باشد و از طرفی دیگر ارتباط داشتن با کاربر نیز حائل اهمیت است و به دور از این، مورد نیاز نیز هست.
PHP یک زبان و محیط برنامه نویسی مناسب برای طراحی یک سایت کاربردی تعاملی و پویا می باشد. اگر شما نیز علاقه مند به یادگیری PHP هستید زمان را غنیمت شمرده و آموزش آن را از سر بگیرید و یک گام بزرگ به سمت پیشرفت بردارید.
نظرات خود را در رابطه با مقاله مزایای طراحی سایت به زبان PHP را بیان نمایید.
با آرزوی موفقیت برای شما عزیزان
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.