۷ فریم ورک جاوا اسکریپت در سال ۲۰۱۹
جاوا اسکریپت بدون شک یکی از محبوبترین زبانهای برنامهنویسی در دنیا است که در فرایند توسعه وب در کنار HTML و CSS مشارکت دارد. جاوا اسکریپت زبان سبک، شئگرا و مفسری است و توانایی اجرا روی هم بخش کلاینت و هم بخش سرور را دارد. استفاده از برخی فریم ورکهای جاوا اسکریپت که به شما توان پردازشی بالایی در روند مدیریت ورودیهای کاربر میدهد، باعث می شود که بتوانید به بهترین شکل ممکن ورودیها را کنترل کنید و در پردازش آنها به نحو احسن مشارکت داشته باشید. همچنین در بحث رابط کاربری و مواردی که مستقیما با کلاینت ارتباط دارد میتواند رویدادهای کاربران مانند کلیک، هاور و… را شناسایی و براساس این تعاملات، واکنشی نشان دهد.
جاوا اسکریپت همراه با تعداد زیادی از فریم ورکها عرضه میشود که روند نوشتن برنامهها را سادهتر و سریعتر میکند. یادگیری و نوشتن کدها با استفاده از فریم ورکهای جاوا اسکریپت به مراتب سادهتر از خود جاوا اسکریپت است و در این صورت میزان بهینه بودن کدهای مربوط به پروژهتان با استفاده از یک فریم ورک بجای نوشتن کامل آن توسط خودتان از ابتدای کار، بیشتر خواهد بود. اغلب این فریم ورکها به شما به صورت زنجیرهوار تابعهایی را ارائه میدهند که باعث میشود روند کدنویسی شما سریعتر و بهتر شود، با این کار میتوانید با کمترین کدنویسی ممکن بیشترین خروجی را دریافت کنید. فریم ورکهای جاوا اسکریپت به صورت کامل با APIهای مرورگرها سازگار هستند پس نیازی به نگرانی در ارتباط با پشتیبانی ندارید.
بهترین فریم ورکهای جاوا اسکریپت در سال ۲۰۱۹
تعداد بسیار زیادی از فریم ورکهای جاوا اسکریپت تا به حال عرضه شده که تعدادی از آنها توسط انجمنهای بسیار بزرگی پشتیبانی میشوند و کاربرانی نیز وجود دارند که با این فریم ورکها بهتر میتوانند کار کنند و با آن احساس راحتتری دارند. در زیر میتوانید ۷ مورد از بهترین فریم ورکهای جاوا اسکریپتی موجود را مشاهده کنید.
ANGULAR.JS – فریم ورک ابرقهرمان MVW جاوا اسکریپت
Angular.js یکی از بهترین و محبوبترین فریم ورکهای جاوا اسکریپتی برای ساخت اپلیکیشنهای تک صفحهای یا SPA به حساب میآید. با کمک انگولارجیاس هر کسی میتواند صفحات سریع، تعاملی و پویایی را برای ذخیرهسازی میزان زمان پروژه در بارگذاری مجدد صفحات، درست کند. این بدان معناست که در این تکنیک، تمام دادهها از سرور فراخوانی میشود و روی مرورگر قرار میگیرند، هر زمان که به دادهها نیاز شد دادهها همگی بدون زمان زیادی بارگذاری می شوند. شما همچنین می توانید با استفاده از انگولار اپلیکیشنهای مبتنی بر دسکتاپ و موبایل نیز ایجاد کنید.
REACT – یک کتابخانه جاوا اسکریپتی برای ساخت اپلیکیشنهای رابطکاربری
هرکسی که در زمینه توسعه وب کار کرده باشد میداند که ریاکت یکی از بهترین کتاب خانههای جاوا اسکریپتی برای رابط کاربری است، این کتابخانه هر روز پیشرفتهای بسیاری میکند و در حال تبدیل شدن به یک فریم ورک بسیار کامل و ایدهآل جاوا اسکریپتی است. پروسه انجام پروژهها در این کتابخانه یکسان است و شما تنها با استفاده از این مورد و مستقل از دیگر موارد میتوانید یک اپلیکیشن کاملا پویا را ایجاد کنید. یکی دیگر از فواید بسیار خوب این کتاب خانه آن است که با سئو سازگاری بالایی دارد.
EMBER.JS – فریم ورکی برای ساخت اپلیکیشنهای بزرگ
Ember یک فریم ورک جاوا اسکریپتی است که با اپلیکیشنهایی در هر مقیاس سازگاری دارد. این فریم ورک یکی از موارد با قاعده و اصول است که فرایند توسعه و طراحی آن نیازمند پیروی از موارد خاصی است، اما میشود به صورت جداگانهای نیز روند توسعه را پیش برد، البته ممکن است با سردرگمی ها و پیچیدگیهای مختلفی روبرو شوید. Ember کدهای بسیاری را برای شما تولید میکند، برخی از آنها را میتوان پشت چشم گذاشت و برخی دیگر را نیز میتوان در آن راهی که خودتان قصد دارید پیکربندی کنید. تنها بخش بد ماجرا Ember این است که روند توزیع آن به صورت کوتاه مدت است و شما نیاز دارید که همواره با آخرین نسخه آن که به صورت سریع منتشر میشود، همراه باشید و آخرین تغییرات را دنبال کنید.
METEOR – ساخت اپلیکیشنهای وب، دسکتاپ و موبایل با جاوا اسکریپت
Meteor یک فریم ورک متن باز و رایگان جاوا اسکریپت است که از نودجیاس قدرت گرفته و توانایی پیادهسازی اپلیکیشن در قسمت کلاینت و قسمت سرور را دارد. همچنین میشود از آن برای طراحی و ساخت اپلیکیشنهای دسکتاپ و موبایل استفاده کرد. این فریم ورک سریع، تعاملی و همراه با قابلیت بروزرسانیهای بلادرنگ برای رابط کاربری است. همچنین ویژگیهای بسیار زیادی برای استفاده از آن در BackEnd، FrontEnd، مدیریت پایگاه داده، لایههای مختلف نرم افزاری و… دارد.
VUE.JS – فریم ورک جاوا اسکریپتی پیشرو
Vue.js یکی از انتخابهای مناسب برای توسعه رابط کاربری چندسکو به صورتی سریع است. یادگیری آن آسان است و برای افراد تازهکار بسیار لذتبخش خواهد بود. ادغام سازی آن بسیار ساده است و میتواند به عنوان یک فریم ورک قدرتمند برای ساخت اپلیکیشنهای تک صفحه ای کار کند. ویوجیاس به صورت تخصصی روی رابط کاربری تمرکز دارد و همچنین تعدادی از ویژگیهای مربوط به انگولار۲ و ریاکت را نیز در خود دارد.
BACKBONE.JS
Backbone.js یکی از فریم ورکهای جاوا اسکریپت است که به دلیل سادگی و انعطاف پذیری در کار کردن با آن، به سرعت محبوب شد. این فریم ورک با داشتن توابع بسیار زیادی، اپلیکیشنها و APIهای سنگین جاوا اسکریپت را به خوبی ساختاربندی میکند. این فریم ورک مبتنی بر پارادیم طراحی اپلیکیشن MVP است و میتواند قسمتهای متفاوتی از اپلیکیشن را با همدیگر همگام کند. Backbone.js روند ساخت را سادهتر میکند و بدون اینکه از شما کار زیادی بخواهد، اپلیکیشنی با ساختار مناسب را تحویل میدهد.
AURELIA – قدرتمندترین و منعطفترین فریم ورک کلاینت جاوا اسکریپت
Aurelia.js یک فریم ورک مدرن جاوا اسکریپتی است که برای توسعه رابط کاربری در وب، موبایل و دسکتاپ کاربرد دارد. این فریم ورک به توسعهدهندگان اجازه میدهد که کدهای ماژولار و واضحی را با بهرهگیری از استانداردهای وب پیادهسازی کنند. Aurelia.js از DOM به صورت مجازی استفاده نمیکند اما میتواند با DOM مرورگر همخوان شود و سازگاری کاملی با آن پیدا کند. Aurelia.js یکی از فریم ورکهای جدید جاوا اسکریپتی است که انعطاف پذیری و پایداری بسیاری را به کاربران میدهد.
در پایان
اگر با جاوا اسکریپت و استانداردهای آن آشنایی دارید پس بسیار خوب است که بدانید تعداد بسیار زیادی فریم ورک تا به حال برای آن ایجاد شده و شما این قابلیت را پیدا کردهاید که از آنها به صورت رایگان و متن باز استفاده کنید. تا زمانی که نتوانید از موارد مختلف این فریم ورک ها استفاده نکنید نمیتوانید به تفاوتهای آنها و بهتری هر کدامشان پی ببرید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.