رفع مشکلات و پاسخ به پرسش های رایج اندروید استودیو
رفع مشکلات و پاسخ به پرسش های رایج اندروید استودیو
– ارورهایی مانند Unable resolve dependency for و نیاز به تغییر IP جهت دور زدن تحریم :
توضیحات مربوط به تحریم کاربران ایران و نحوه مقابله با آن، به دلیل طولانی بودن مطلب در یک صفحه جداگانه تهیه شد. لطفا به این لینک مراجعه کنید.
– تبدیل ConstraintLayout به RelativeLayout یا LinearLayout :
در نسخه ۲٫۳ اندروید استودیو Layout ای که به صورت پیش فرض برای پروژه جدید ایجاد می شود از نوع ConstraintLayout می باشد. این لایه خواص جدیدی دارد که در آینده آموزش آن را منتشر خواهیم کرد اما اگر در حال حاضر قصد استفاده از سایر موارد مانند RelativeLayout دارید کافیست تگ باز و بسته لایه را جایگزین کنید. به عناون مثال android.support.constraint.ConstraintLayout را با RelativeLayout جایگزین می کنیم.
– Error:CreateProcess error=216, This version of %1 is not compatible with the version of Windows you’re running… :
ابتدا بررسی کنید اگر نسخه قدیمی جاوا را روی سیستم عامل نصب کرده اید، نسخه جدید (در فصل دوم قرار داده شده) را جایگزین کنید. سپس داخل اندروید استودیو در مسیر File -> Project Structure تیک گزینه Use Embedded JDK را برداشته و مسیری که JDK را نصب کرده اید جایگزین کنید.
– Error:Failed to find target with hash string ‘android-xx’ in [Your SDK Location] :
عدد xx نسخه API است. به عنوان مثال اگر این ارور را با android-26 بگیرید یعنی platform26 را لازم دارید و نصب نیست. اگر با وجود نصب API مربوطه باز هم ارور گرفتید ابتدا داخل SDK Manager ابزار Build tools و Platform tools را به آخرین نسخه بروزرسانی کنید. در مرحله بعد از مسیر File > Invalid Caches / Restart اقدام به حذف کش نموده و در نهایت هم یک بار پروژه را Clean و سپس Rebuild نمائید (منوی Build)
– پیغام Unable to unpack file android-sdk_r22.6.2-windows.zip: error in opening zip file. Make sure you have enough disk space on destination drive and retry :
این اخطار دلیل را نبود فضای کافی برای نصب عنوان می کند اما در اکثر مواقع برای کاربران ایرانی، به دلیل تحریم این اخطار ظاهر می شود که راه چاره استفاده از ابزار تغییر آی پی است. اگر بعد از تغییر آی پی نیز ارور رفع نشد باید تنظیمات Proxy روی اندروید استودیو از مسیر زیر اعمال شود :
Default Settings > appearance and settings > System Settings > HTTP Proxy و در انتها گزینه Auto Detect یا Manual Proxy و وارد کردن مشخصات پروکسی مربوطه (اگر در خصوص نحوه تنظیم کردن روکسی اطلاعی ندارید لطفا سرچ کنید)
– Failed to resolve: junit:junit:4.12 و طول کشیدن بیلد شدن پروژه :
کتابخانه junit با توجه به اینکه بجز مواقع خاص بلا استفاده است، برای سادگی کار بهتر است بجای تغییر آی پی جهت دریافت از مخزن آنلاین، خط زیر را از build.gradle حذف کرده و مجدد سینک کنید تا به کلی از پروژه حذف گردد.
testCompile 'junit:junit:4.12'
– Genymotion (یا سایر شبیه سازها) با اینکه در حال اجرا هست اما در لیست Connected Devices نمایش داده نمیشود :
این مساله به دلیل تداخلی است که در پورتها رخ میدهد و این با این ارور برخورد میکنید:
sdk\platform-tools\adb.exe start-server’ failed — run manually if necessary
دیوایس جنی موشن را ببندید. Task Manager ویندوز را باز کرده، adb.exe را end task کنید. حالا قبل از اینکه مجدد دیوایس مجازی را استارت کنید، دکمه Run اندروید استودیو را بزنید و صبر کنید تا پیغام عدم شناسایی دیوایس متصل شده بدهد. پنجره را بسته و دیوایس جنی موشن را استارت کنید. حالا با اجرای مجدد Run، دیوایس نمایش داده میشود.
– قرمز شدن R بعد از ساخت پروژه :
پروژه کامل بیلد نشده. روی دکمهی Make کلیک کنید تا پروژه مجدد ساخته شود. یا Rebuild کنید (منوی Build).
– عدم نمایش صفحهی Preview :
در نوار تنظیمات Preview ورژن API را تغییر دهید (فقط از API هایی میتوانید استفاده کنید که در SDK نصب شده باشند)
اگر این روش تاثیری نداشت، عبارتی مانند “Android studio preview not showing” را گوگل کنید
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.