سئو چیست و چه کاربردی دارد؟
اگر قصد به دست آوردن اطلاعات در مورد موضوعی را داشته باشید آن را در موتور جستجوگر سرچ می کنید. به طور مثال اگر بخواهید اطلاعاتی در مورد تور هتل داریوش کیش کسب کنید، این کلمه را در گوگل سرچ کرده و به احتمال زیاد به وب سایت هایی که گوگل در 3 گزینه اول یا در صفحه اول سرچ به شما پیشنهاد می دهد، سر بزنید. این تقسیم بندی سایت ها و ترتیب آن در گوگل و موتور های جسنجوگر اتفاقی نیست و هر سایت در موتور جستجوگر با توجه به امتیاز داده شده به آن در بین نتایج نشان داده شده قرار می گیرد. برای این که بدانید چگونه می توان جزو وب سایت های اول بود و از بازدید بیشتری بهره مند شد، باید اطلاعات بیشتری از سئو داشته باشید.
سئو چیست؟
سئو (Search Engine Optimization، مخفف:SEO (به معنی بهینه سازی سایت برای موتور جستجو است. بهینه سازی در سایت ها به منظور وروردی بیشتر و در نتیجه فروش بیشتر خواهد بود.
در سال 1990 برای اولین موتورهای جستجو، وب سایت ها را فهرست کردند که از جمله آنها می توان به Infoseek، Daum، Alta Vista و Yahoo اشاره کرد. به مرور زمان و توسعه تکنولوژی در سال 1998 جستجوگر گوگل راه اندازی شد و از سایر رقبای خود پیشی گرفت.
در ابتدا موتور های جستجو معیار هایی مانند عنوانهای مناسب و محتوای استاندارد برای سئوی سایت ها انتخاب می کردند اما با مرور زمان و افزایش تعداد سایت ها معیارهای سئو به روز رسانی شده و معیارهای جدید تر و بهتری ارائه شدند. از میان الگوریتم های شناخته شده می توان به الگوریتم Page Authority، الگوریتم کافئین (Caffeine)، الگوریتم mobilegeddon، الگوریتم گوگل پاندا و الگوریتم گوگل پنگوئن اشاره کرد. توجه داشته باشید که همه ی معیارهای گوگل مشخص نشده اند. موتور های جستجو گر برای پیدا کردن مطالب سه مرحله را طی می کنند: 1- Crawling ( خزش در محتوای سایت ها، 2- Indexing ( تهیه یک نسخه و تحلیل محتوای آن)، 3- Results ( نمایش نتایج مناسب براساس محتوای ایندکس شده)
در محله سوم رتبه بندی سابت ها صورت می گیرد.
اصول سئو چیست؟
این نکته را فراموش نکنید که اصول سئو روزانه به روز رسانی و اصلاح می شود.
سئو همه نکات برای سایت را شامل می شود. که این شامل عملکرد منظم کارهایی مانند: Keyword research، On‐page SEO، Link building و Technical SEO است. از دیگر موارد می توان به چند نمونه زیر اشاره کرد:
- راهاندازی گوگل سرچ کنسول (ابزار وب مستر): کمک به تحلیل رتبه بندی کلمات کلیدی، CTR ها، مجازاتهای احتمالی Google
- سرعت وب سایت: همه ی کاربران انتظار سرعت بالایی را از سایت های جستجو شده انتظار دارند، در غیر اینصورت از استفاده و بازدید سایت صرف نظر خواهند کرد.
- بهینه سازی برای تمامی کاربران: بهینه سازی برای موبایل با توجه به افزایش روز افزون تلفن های همراه ضرورت زیادی دارد، به طوری که گوگل از نسخه موبایل وبسایت شما برای نشان دادن و رتبهبندی استفاده میکند.
- فایل robots.txt
- ریدایرکت کردن IP/URL
اما باید توجه داشت که اصول سئو در سه دسته Technical SEO، On Page Seo و Off Page Seo تقسیم بندی می شوند و فقط محدود به نوشتار خود سایت نمی باشد.
مزایای انجام سئو سایت
سئو دارای مزایای بی شماری است که از تعدادی از آنها می توان به لیست زیر اشاره کرد:
- افزایش تعامل کاربران با سایت
- قابلیت دیده یا بهتر دیده شدن
- مشتری بیشتر برای سایت و افزایش میزان فروش و سر نخ های فروش
- افزایش ترافیک سایت
- ایجاد اعتماد به کسب و کار سایت
- در طولانی مدت از نظر اقتصادی مقرون به صرفه هستند.
- تبدیل کسب و کار به یک تجارت معتبر
- هزینه را برای کسب و کار کاهش می دهد.
- محدودیت زمانی ندارد.
- نتیجه آن به صورت بلند مدت مشخص می شود.
- مقرون به صرفه تر از تبلیغات
- کمک به فروش آفلاین
- وارد شدن به بازارهای جدید
- بهبود بازاریابی
- بهبود امنیت سایت
- کاربردی بودن سئو در گوشی های همراه
- ارتقای کلاس کسب و کار
- افزایش داده های سایت
- قابلیت سنجش و اندازه گیری
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.