برنامه نویسی ویندوز با #C
برنامه نویسی ویندوز با #C
اولین و مهمترین قدم برای کسانی که علاقهمند به برنامهنویسی هستند، انتخاب زبان برنامهنویسی مناسب است.
در این مقاله سعی کردهایم تا شما را با برترین زبانهای برنامهنویسی ویندوز آشنا کنیم و علاوه بر معرفی آنها، بازار کار این زبانها در کشورمان را نیز مورد بررسی قرار دهیم. انتخاب آگاهانه زبان برنامهنویسی میتواند به ما کمک کند تا در سریعترین زمان بتوانیم برنامههای ویندوزی بنویسیم یا بهعنوان یک توسعهدهنده این برنامهها، مشغول به کار شویم.
انتخاب یک زبان برنامهنویسی
قبل از هر چیز باید در نظر داشته باشیم که چه زبانهای برنامهنویسی را میتوان برای توسعه نرمافزارهای جهانی ویندوز (Universal Windows Platform(UWP)) مورداستفاده قرار داد. بااینکه بیشتر نرمافزارهای ویندوزی با استفاده از زبان برنامهنویسی #C درستشدهاند، ولی دست توسعهدهندگان در انتخاب زبان برنامهنویسی ویندوز باز است و شما میتوانید از میان چند زبان برنامهنویسی، زبان موردعلاقه خود را آموزش ببینید.
شما میتوانید برنامههای ویندوز را با استفاده از #C++، C، مایکروسافت ویژوالبیسیک و جاوا اسکریپت توسعه دهید. جاوا اسکریپت از HTML5 برای طراحی UI استفاده میکند و دیگر زبانهای برنامهنویسی از زبان نشانهگذاری موسوم به Extensible Application Markup Language (XAML) برای طراحی UI استفاده میکنند.
بااینکه تمرکز ما به زبان برنامهنویسی C# در این مقاله است، دیگر زبانهای برنامهنویسی نیز مزایای خاص خودشان را دارند که شاید شما را به سمت استفاده از آنها سوق دهد. برای مثال درصورتیکه عملکرد یک برنامه بهخصوص در گرافیک برای شما از اهمیت زیادی برخوردار است، زبان برنامهنویسی ++C برای شما گزینهای کاملاً مناسب به شمار میرود. نسخه .NET ویژوالبیسیک نیز برای توسعهدهندگان نرمافزارهای ویژوالبیسیک گزینهای بهتر به شمار میرود و جاوا اسکریپت با توجه به HTML5 گزینهای کاملاً مناسب برای کسانی به شمار میرود که درزمینه برنامهنویسی سایت علاقهمند به فعالیت هستند.
نکته: برای برنامههایی که گرافیک سهبعدی دارند، OpenGL و OpenGL ES قابلاستفاده در برنامههای UWP نبوده و درصورتیکه میخواهید کدهای OpenGL ES را برای مایکروسافت DirectX بازنویسی کنید، شاید بهتر باشد که در مورد Angle اطلاعات بیشتری کسب کنید. Angle یک پروژه در حال اجرا برای تبدیل کدهای OpenGL به DirectX و بالعکس است که برای توسعهدهندگان نرمافزارهای ویندوز شاید بسیار کاربردی واقع شود.
زبان برنامهنویسی #C
درصورتیکه تجربه برنامهنویسی برای iOS را داشته باشید، با Objective-C و سوئیفت رابطه نزدیکی داشتهاید و درصورتیکه الان میخواهید برنامهنویسی ویندوز را شروع کنید، #C نزدیکترین زبان برنامهنویسی به این دو زبان به شمار میرود. یادگیری این زبان برای برنامهنویسانی که قبلاً درزمینه برنامهنویسی iOS تجربه داشتهاند، بسیار راحتتر بوده و سریعتر انجام میشود.
مزایا و معایب استفاده از زبان برنامهنویسی #C
هر زبان برنامهنویسی دارای مزایا و معایب است. زبان شی گرای #C نیز از این قاعده مستثنا نبوده و به همین علت این بخش از مقاله را به بازگو کردن مزایا و معایب این زبان برنامهنویسی اختصاص دادهایم.
ازجمله مهمترین مزایای استفاده از این زبان برنامهنویسی میتوان به شی گرایی بسیار قوی، سرعت اجرای کد متوسط، قدرت IDE بالا، قابلیت استفاده در محیطهای مختلف، پایداری IDE و پیشرو بودن در تکنولوژیهای ویندوزی اشاره نمود.
این در حالی است که زبان برنامهنویسی سی شارپ دارای معایبی همچون ارتباط ضعیف با API، عدم استفاده در برنامههای open source، عدم قابلیت استفاده از زبان برنامهنویسی اسمبلی و امنیت پایین دادهها و پایگاههای دادهای اشاره نمود.
در کل میتوان گفت که زبان برنامهنویسی سی شارپ گزینهای کاملاً مناسب برای برنامهنویسی ویندوز به شمار میرود.
مشاهده دوره آموزش جامع سی شارپ
بازار کار برنامهنویسی ویندوز در ایران
برنامهنویسی در ایران چند سالی است که رونق گرفته است و میتوان گفت که اگر برنامهنویس قابلی باشید و در کار خود خلاقیت به خرج دهید، راه پیشرفتتان هموار است. برنامهنویسی را میتوان یک نوع مهندسی دانست و برنامهنویس باید بتواند کار خود را مدیریت کند. بهصرف گذراندن دورههای برنامهنویسی نمیتوان گفت که بازار کار آماده پذیرش شماست و این شما هستید که تعیین میکنید چه اندازه در این بازار موفق خواهید بود.
با توجه به بازار کار و استخدام شرکتهای فناوری و برنامهنویسی در ایران، بیشتر کسانی جذب میشوند که تسلط کامل بر یک زبان برنامهنویسی داشته باشند، برای اینکه برنامهنویس ویندوز موفقی باشید، یکی از زبانهای برنامهنویسی را با توجه به علاقه خودتان انتخاب کنید و سعی کنید در آن بهترین باشید.
لطفا دیدگاه خود را در مورد اموزش برنامه نویسی ویندوز با #C بیان کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.