باورهای اشتباه در مورد امنیت سایبری
باورهای اشتباه در مورد امنیت سایبری
اگر فکر میکنید که بزرگترین تهدیدات حوزهی امنیت سایبری در کسب و کارها، سرقت اطلاعات کارت اعتباری است و مهمترین راه حل برای این تهدیدات، استفاده از فناوریهای بهتر برای جلوگیری از آنهاست، بهتر است تفکر خود را اصلاح کنید. حملات سایبری تبدیل به بخش ثابت اخبار جهان شدهاند. انواع و اقسام سازمانها، از شرکت تارگت، یاهو و سونی پیکچرز گرفته تا بانک بنگلادش و کمیتهی ملی دموکراتهای ایالات متحدهی امریکا در سالهای اخیر قربانی این حملات شدهاند.
جت آموز تصورات اشتباه در زمینه امینت سایبری و رمزگذاری در کسب و کارهای کوچک و متوسط (SMB) و خطرات آنها را مورد بررسی قرار داده است. در SMBها اغلب این تصور اشتباه وجود دارد که برخلاف شرکتهای بزرگ که درآمدهای میلیاردی دارند و یا دولتها که دارای اسناد حساس و طبقهبندی شده هستند، امنیت سایبری برای آنها در اولویت قرار ندارد.
تعریف امنیت سایبری
امنیت سایبری شامل یک سری پروتکل است که یک شرکت یا یک فرد برای اطمینان از اطلاعات از “ICA” خود پیروی می کند. ICA مخفف کلمات یکپارچگی، محرمانه بودن و در دسترس بودن می باشد. اگر از امنیت مناسبی برخوردار باشید، می توانید خیلی سریع در مواقع قطعی برق، خطاها یا خرابی های هارد را بازیابی کنید. زیرا این نوع حوادث باعث می شود كه كارایی شما در برابر حملات خارجی و هكرها آسیب پذیرتر شود.
مفاهیم تداوم تجارت و بازیابی فاجعه، راهبردهای اساسی امنیت سایبری است. استمرار تجارت برای بقای یک تجارت ضروری است. بازیابی سریع تهدیدها به این معنی است که می توانید مخاطبان خود را در موقعیت های مشکل ساز حفظ کنید. بازیابی فاجعه به معنای حفظ تمامیت داده ها و زیرساخت های شما پس از یک رویداد فاجعه بار است. این تهدیدها در نهایت با سطح امنیت سایبری که در حال حاضر در زیرساخت های دیجیتالی شما اجرا می شود، طبقه بندی می شوند.
اهمیت امنیت سایبری
چرا باید امنیت در صدر برنامه های هر شرکت باشد؟ چرا باید مدیریت ارشد، خود را نسبت به امنیت سایبری نگران کند؟ یک دلیل غیرقابل انکار وجود دارد: دنیای دیجیتال که در آن تجارت می کنیم آسیب پذیر است و در معرض حمله سایبری قرار دارد.
اهمیت امنیت سایبری شبکه جهانی هنوز باید راه طولانی را پیش از تبدیل شدن به یک اکوسیستم کاملاً امن که برای تنظیم و کنترل خود برنامه ریزی شده است، طی کند. تصمیم گیرندگان باید اطمینان حاصل کنند که کلیه سیستم های شرکت خود، از آخرین استانداردهای با امنیت بالا پیروی می کنند. کارمندان همچنین باید در پروتکل های اولیه امنیت سایبری آموزش ببینند. این به ویژه در مورد کارمندان غیر فناوری صادق است. به عنوان مثال، همه باید بدانند چگونه یک ایمیل فیشینگ صورت می پذیرد و چگونه باید از آن جلوگیری کرد.
بدون استراتژی امنیتی صحیح، ممکن است اتفاقات غیر قابل جبرانی رخ دهد. مهاجمان می دانند که چگونه نقاط ضعف را بیابند و از آنها بهره برداری کنند، شکاف هایی را باز می کنند که باعث می شود سیستم های قوی از بین بروند.
چالش های امنیت سایبری
بهترین استراتژی های امنیت سایبری فراتر از اصول ذکر شده در بالا است. هر هکر پیشرفته می تواند از این دفاع ساده عبور کند. با گسترش یک شرکت، امنیت سایبری نیز دشوارتر می شود. به عنوان مثال، “سطح حمله” یک شرکت Fortune 1000 بسیار بزرگتر از یک تجارت کوچک و متوسط است.
.
پنج مورد از باورهای اشتباه این گونه کسب و کارها بصورت زیر است:
۱) اندازه کسب و کار ما در حدی نیست که مورد هدف مهاجمین باشد:
اگرچه کسبوکارهای بزرگ هدف بیشتر حملات سایبری هستند، اما براساس گزارش سال ۲۰۱۸ Hiscox Cyber Readiness، در ۱۲ ماه گذشته حدود ۲۷ درصد از کسبوکارهای کوچک مورد هدف حملات سایبری بودند و ۵۱ درصد از این شرکتها بیش از یک بار مورد هجوم واقع شدهاند.
۲) دارایی کسب و کار ما ارزش سرقت ندارد:
برآورد نادرست ارزش داراییها، مشکل دیگر SMBها است. بسیاری از این شرکتها مورد هجوم قرار میگیرند تا مهاجم به سازمانهای بزرگتری که توسط آنها پشتیبانی میشود، دسترسی پیدا کند. بنابراین حفاظت از دادههای مشتریان به اندازه محافظت از دادههای خود شرکت مهم است. مهم نیست که سازمان چقدر کوچک باشد، اسناد حساس و اطلاعات شخصی بسیاری در سرورها و ابرهای مربوط به این شرکتها وجود دارد که آنها را هدف اصلی حملات سایبری قرار میدهد.
۳) پیادهسازی رویکردهای امنیت سایبری توجیه اقتصادی ندارد:
اگرچه استفاده از یک برنامه امنیت سایبری هزینهزا است، اما از دست رفتن دادههای شرکت مانند اطلاعات مشتریان، منجر به از دست رفتن خود مشتریان خواهد شد. نفوذهای سایبری سال ۲۰۱۶، ۲۹ میلیارد پوند به شرکتهای کشور انگلستان خسارت وارد کرده است و در صورت دست کم گرفتن این فعالیتها، این هزینه بیشتر نیز خواهد شد.
۴) پایین بودن اعتبار نشان تجاری کسب و کار:
علاوه بر جنبه مالی، حملات سایبری آثار مخربی بر اعتبار نشان تجاری شرکتها دارد. این امر برای SMBها بسیار حائز اهمیت است. مشتریان به کسب و کارهایی که توان حفاظت از دادههای آنها را ندارند اعتماد نمیکنند.
۵) نرمافزار آنتیویروس ما از دادههای ما محافظت خواهد کرد:
اگر چه آنتیویروسها قادر به جلوگیری از بسیاری از حملات پیشرفته سایبری هستند، اما این نرمافزارها تنها از یک نوع از حملات محافظت میکنند. علاوه بر آنتیویروس، ابزارهای دیگری از قبیل: رمزگذاری آنلاین و احرازهویت دو مرحلهای مولفههای الزامی در مدل امنیت سایبری هر کسب و کاری هستند.
سخن آخر:
واضح است که وجود این تصورات غلط در صاحبان کسب و کارهای کوچک باعث افزایش احتمال رخ دادن حملات سایبری به آنها میشود، حملاتی که احتمال دارد بازیابی از آنها غیر ممکن باشد.
شاد و سلامت باشید.
لطفا نظرات خود در رابطه با مقاله باورهای اشتباه در مورد امنیت سایبری را با ما به اشتراک بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.