حداقل سن برای دریافت کد بورسی چند سال است؟
حداقل سن برای دریافت کد بورسی چند سال است؟
اگر تا به حال درباره حداقل سن برای دریافت کد بورسی نمیدانستید بهتر است بدانید که با هر میزان سن و تحصیلات میتوانید اقدام به دریافت کد بورسی و سرمایه گذاری در بورس نمایید.
آیا افراد در سنین زیر ۱۸سال می توانند کد بورسی بگیرند و در بورس سرمایه گذاری کنند؟
حداقل سن برای دریافت کد بورسی وجود ندارد و برای ثبت نام افراد زیر ۱۸ سال تنها با حضور و رضایت ولی و یا قیم امکان پذیر میباشد. پیش از این برای افراد زیر ۱۸ سال کد بورسی صادر می شد اما برای دسترسی به سامانه معاملاتی “آنلاین” می بایست مدرک تحصیلی حداقل دیپلم میداشتند، لذا افراد زیر ۱۸ سال تنها امکان معامله از طریق سامانه های معاملاتی “آفلاین” را داشتند، اما در حال حاضر امکان دسترسی به سامانه معاملاتی آنلاین نیز برای افراد زیر ۱۸ سال فراهم شده است. افرادی که در سنین زیر ۱۸ سال خواهان دریافت کد بورسی و سپس امکان دسترسی به سامانه معاملاتی آنلاین هستند، باید مراحل زیر را طی کنند.
این فیلم را حتما مشاهده نمایید: آموزش جامع بورس و بازار سرمایه
دریافت کد بورسی برای این دسته از افراد تنها با حضور ولی یا قیم آن ها امکان پذیر است، لذا در گام اول بایستی در سامانه سجام ثبت نام کرده (به نام خود فرد)، در گام بعدی جهت احراز هویت به یکی از دفاتر پیشخوان مراجعه کرده که در این مرحله حضور ولی یا قیم (پدر فرد) و نیز مدارک شناسایی وی شامل کارت ملی و شناسنامه نیز ضروری است.
احراز هویت:
بعد از اینکه احراز هویت انجام شد باید کارگزاری مورد نظر را انتخاب کرد. بعد از اینکه کارگزاری مورد نظر را انتخاب کردید، باید یک ثبت نام اولیه در سایت آن داشته باشید. در این ثبت نام اولیه مراحل را طی میکنید و اطلاعات شناسایی خود را ارسال میکنید تا به مرحله احراز هویت توسط کارگزاری برسید.
مرحله احراز هویت توسط کارگزاری هم مانند احراز هویت سجام است، یعنی سرپرست و متقاضی هر دو باید مدارک شناسایی لازم (کارت ملی و شناسنامه) را به یکی از شعب کارگزاری مورد نظر ببرند تا احراز هویت انجام شود که پس از آن رمز و کلمه عبور برای ورود به پنل خرید و فروش برای متقاضی ارسال میشود. جهت دسترسی به سامانه معاملاتی آنلاین، بایستی تعهدنامه ای در این راستا از جانب پدر فرد (ولی یا قیم فرد) امضا شود. لذا مدارک لازم برای مراجعه سرپرست به کارگزاری به شرح زیر است:
- اصل شناسنامه فرد و سرپرست به همراه کپی صفحه اول و صفحه توضیحات
- اصل کارت ملی فرد و سرپرست به همراه کپی از پشت و روی آن
- کد رهگیری که در مرحله آخر ثبت نام سجام برایتان ارسال شده بود
تفاوت کد بورسی آنلاین و کد بورسی آفلاین چیست؟
تفاوت این دو کد بورسی در سامانه معاملاتی میباشد که افراد از آن استفاده مینمایند. افرادی که موفق به دریافت کد بورسی آنلاین شدند از سامانه معاملاتی آنلاین معاملات خودشان را انجام میدهند، ولی اشخاصی که کد بورسی آفلاین دارند، از سامانه معاملاتی آفلاین استفاده مینمایند. افرادی که از سامانه معاملاتی آنلاین استفاده مینمایند، میتوانند سفارش خرید یا فروش سهام را خودشان در سیستم به صورت آنلاین و لحظهای ثبت نمایند و زمانی که قیمت سفارش شما به قیمتی که دیگران در سفارششان برای سهم گذاشتند برسد، معامله انجام خواهد شد.
اما افرادی که از سامانه معاملاتی آفلاین استفاده میکنند سفارش خرید یا فروش را داخل سیستم خودشان ثبت مینمایند و معاملهگر از کارگزاری سفارش آنها را حداکثر با ۱۵ دقیقه تأخیر به سیستم معاملات بورس ارسال مینماید و اگر قیمت سفارش به قیمت بازار سهم برسد، معامله انجام خواهد شد.
ترتیبی که برای خواندن مقالات “دریافت کد بورسی” به شما پیشنهاد میکنیم:
- کد بورسی چیست و چگونه این کد را دریافت کنیم؟
- فعال سازی کد بورس
- نحوه احراز هویت غیر حضوری یا الکترونیکی سامانه سجام
- نمونه سؤالات آزمون معاملات آنلاین بورس (معاملات برخط)
- ثبتنام غیرحضوری در بورس و دریافت غیرحضوری کد بورسی
- آموزش گام به گام ثبت نام در بورس و دریافت کد بورسی از کارگزاری
- مدارک لازم برای دریافت کد بورسی
- حداقل سن برای دریافت کد بورسی چند سال است؟
- پرکاربردترین مفاهیم و اصطلاحات بورس
شاد و سربلند باشید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.